Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mb Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Raportul de audit energetic conţine descrierea modului în care a fost efectuat auditul, a principalelor caracteristici termoenergetice ale clădirii, a măsurilor de modernizare energetică a clădirii şi instalaţiilor interioare aferente acesteia, precum şi a principalelor concluzii referitoare la măsurile eficiente din punct de vedere economic.

În mod concret auditul energetic al unei clădiri este un studiu de fezabilitate care trebuie să orienteze tehnic, tehnologic şi economic reabilitarea şi/sau modernizarea termoenergetică a unei clădiri.

Proiectul de reabilitare sau/şi modernizare termoenergetică a unei clădiri reprezintă materializarea soluţiei optime de reabilitare sau/şi modernizare a unei clădiri existente stabilită în urma auditului energetic.

La sfârşitul lucrărilor de reabilitare şi/ sau modernizare a clădirii se procedează la recepţia lucrărilor. Pe baza lucrărilor efectuate se estimează performanţele clădirii din punct de vedere energetic şi se eliberează certificatul energetic, cu precizarea performanţelor clădirii după reabilitare/ modernizare energetică.

Certificatul de performanţă energetică.
Din Gura in Gura